Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, αγαπητοί υποψήφιοι και υποψήφιες,

σας ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή σας στις εξετάσεις του 5ου Προτύπου Γυμνασίου Χαλκίδας. Για την ομαλή διεξαγωγή των αυριανών εξετάσεων και την αποφυγή λαθών σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω, αύριο Σάββατο 18.5.2024 :

Α.Για να αποφευχθούν προβλήματα και οι καθυστερήσεις με την ταυτοποίηση των υποψηφίων, παρακαλούμε τους υποψήφιους και τις υποψήφιες να έχουν μαζί τους και ανά χείρας έγκυρο αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας καθώς και την αίτησή τους πρόσφατα εκτυπωμένη. Στην περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα στην ταυτοπροσωπία παρακαλούμε να επικοινωνήσετε σήμερα μαζί μας αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στο σχολείο εδώ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Β. Μπορείτε να συμβουλευτείτε τους επισυναπτόμενους πίνακες με τους 6ψήφιους κωδικούς όλων των υποψηφίων που συμμετέχουν στις εξετάσεις εισαγωγής 5ου Προτύπου Γυμνασίου Χαλκίδας. Λόγω του μεγάλου αριθμού συμμετοχής οι εξετάσεις διενεργούνται σε δύο σχολεία: στο 5ο Πρότυπο Γυμνάσιο Χαλκίδας με είσοδο από εδώ: https://maps.app.goo.gl/jCkJbz4oGGRKgvDG9 και στο όμορο 4ο Λύκειο Χαλκίδας με διαφορετική είσοδο από εδώ: https://maps.app.goo.gl/PAsQR4xwZeNaLQpcA

Γ. Η προσέλευση/είσοδος πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 9:00 π.μ. και ακολούθως οι πόρτες θα κλείσουν.

Αγαπητοί υποψήφιοι και αγαπητές υποψήφιες, σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στην προσπάθειά σας και ωραίες βουτιές στη καλοκαιρινή θάλασσα που μας περιμένει!

βουτιές