Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το σχολείο μας για να φοιτήσουν τα τέκνα σας.

Όπως γνωρίζετε η εισαγωγή των μαθητών και μαθητριών στην Α΄ τάξη των Προτύπων Γυμνασίων για το σχολικό έτος 2022-2023 πραγματοποιείται με δοκιμασία (τεστ) δεξιοτήτων με ερωτήσεις κλειστού τύπου/πολλαπλής επιλογής, σχετικών με την κατανόηση κειμένων της Ελληνικής Γλώσσας και Μαθηματικών εννοιών.

Η ημερομηνία και ο τόπος διεξαγωγής των εξετάσεων έχει οριστεί από τη Διοικούσα Επιτροπή Προτύπων και Πειραματικών Σχολείων για το Σάββατο 7 Μαΐου 2022, στις εγκαταστάσεις του 5ου Προτύπου Γυμνασίου Χαλκίδας. Την ημέρα αυτή οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες θα προσέλθουν το πρωί, την ώρα που θα οριστεί από τη Διοικούσα Επιτροπή για όλα τα σχολεία της επικράτειας και θα ανακοινωθεί από την ιστοσελίδα του σχολείου.

Τα έγγραφα που θα φέρουν μαζί τους τα τέκνα σας για να εισέλθουν στο εξεταστικό κέντρο είναι 1) το αποδεικτικό υποβολής της αίτησης με τον κωδικό της αίτησης, και 2) ένα έγγραφο ταυτοπροσωπίας (ή αστυνομική ταυτότητα σε περίπτωση που ο μαθητής ή η μαθήτρια έχει κλείσει το 12ο έτος ή διαβατήριο, ή ταυτοπροσωπία που εκδίδεται από τα ΚΕΠ, για τους μαθητές κάτω των 12 ετών.)

Οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες επιτρέπεται να έχουν μαζί τους ένα μπουκάλι νερό, σκούρο μπλε ή μαύρο στυλό διαρκείας και γεωμετρικά όργανα. Δεν επιτρέπεται η χρήση διορθωτικού ή γόμας. Τα κινητά και τα ρολόγια τύπου “smart-watch” δεν επιτρέπονται.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι σύμφωνα με νέα πρωτόκολλα COVID-19 στην εκπαίδευση, διατηρείται η υποχρεωτική χρήση προστατευτικής μάσκας στους εσωτερικούς και στους εξωτερικούς χώρους του σχολείου.

Παρακαλούμε να επισκέπτεσθε τακτικά στην ιστοσελίδα του σχολείου στην οποία θα βρείτε τη σχετική ενημέρωση.

Σας ευχαριστούμε.

 

LogoProtypoColor