Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, μαθητές και μαθήτριες,
 

Η έναρξη των μαθημάτων, σύμφωνα με την Υπουργική απόφαση, θα γίνει τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021.Οι μαθητές και οι μαθήτριες θα προσέλθουν στις 08.10 στο χώρο του σχολείου και θα συγκεντρωθούν κατά τάξη στα 3 διαφορετικά προαύλια σύμφωνα με τις υποδείξεις των διδασκόντων και διδασκουσών, στα πλαίσια πάντοτε του σχεδίου ασφαλούς λειτουργίας λόγω covid-19 του σχολείου μας. Στις 08.45 θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός παρουσία μόνο τριών τμημάτων στην αυλή του σχολείου. Η Β και Γ Γυμνασίου θα σχολάσουν στο τέλος της 4ης ώρας στις 11.35, ενώ η Α Γυμνασίου, για την οποία έχουμε ετοιμάσει πρόγραμμα υποδοχής, θα σχολάσει στο τέλος της 5ης ώρας στις 12.30.

Όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες, οι εκπαιδευτικοί και το προσωπικό του σχολείου εισερχόμενοι στην αυλή θα φοράνε μάσκα και θα φέρουν μαζί τους ειδική αεροστεγή σακούλα όπου θα τοποθετούν προσεκτικά τη μάσκα, όταν την αφαιρούν, μετά από οδηγία των εκπαιδευτικών και εφόσον τηρούνται οι ενδεικνυόμενες αποστάσεις. Θα φέρουν μαζί τους αντισηπτικό υγρό και ένα μπουκάλι νερό. Όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες θα προσέλθουν με τα σακίδιά τους για να παραλάβουν τα βιβλία τους. Από την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021 τα μαθήματα θα αρχίσουν κανονικά σύμφωνα με το πρόγραμμα το οποίο θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του σχολείου. Σας υπενθυμίζουμε επίσης ότι από την Τρίτη το πρωί όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες θα πρέπει να έχουν έντυπες τις σχετικές βεβαιώσεις, πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση παρελθούσας νόσησης (τελευταίου εξαμήνου) ή δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού (σελφ) τεστ, το οποίο θα πραγματοποιείται δύο φορές την εβδομάδα, Τρίτη και Παρασκευή, έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση στο σχολείο σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας

Αγαπητοί γονείς, κηδεμόνες, μαθητές και μαθήτριες,

παρακαλούμε να μας βοηθήσετε να εφαρμόσουμε, με την ανάλογη επιμέλεια, το πλαίσιο ασφαλούς λειτουργίας του σχολείου μας προς όφελος όλων μας.

 

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και Διδασκουσών σας εύχεται καλή και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία και δύναμη!

 

Προγραμμα ημέρας αγιασμού 13 Σεπτεμβρίου 2021