Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

οδεύοντας προς το τέλος του σχολικού έτους θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε μερικές σημαντικές ημερομηνίες που αφορούν τη λειτουργία του σχολείου:

1) Αύριο Τετάρτη 15 Ιουλίου, οι μαθητές και οι μαθήτριες όλων των τάξεων εξετάζονται στα δύο τελευταία μάθηματα της εξεταστικής περιόδου Ιουνίου 2022. Μετά το πέρας των εξετάσεων οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α τάξης που κάθονταν στο ίδιο θρανίο κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους θα μεταφέρουν συντεταγμένα το θρανίο τους από την αίθουσα εκδηλώσεων στο τμήμα τους, θα τακτοποιήσουν την αίθουσά τους ώστε να είναι έτοιμη για την Α τάξη της επόμενης σχολικής χρονιάς και μετά θα αποχωρήσουν. Το τμήμα Α1 θα παραμείνει στο σχολείο μέχρι τις 14.00 για να βοηθήσει να τοποθετήσουμε καρέκλες στο προαύλιο για το ανοιχτό μάθημα Ιστορίας της καθηγήτριας κ. Μαρίας Ευθυμίου στις 19.00

2) Την Κυριακή 19 Ιουνίου ο Όμιλος Θεάτρου θα παρουσιάσει την παράσταση, “άκου... φωνές έφηβων στο δωμάτιο”. Πρόκειται για μια παράσταση που έχουν δημιουργήσει οι μαθητές και οι μαθήτριες του ομίλου με την καθοδήγηση της φιλολόγου κ. Ευρώπης Ευαγγελοπούλου και με τη βοήθεια των ηθοποιών - εμψυχωτών του Εθνικού Θεάτρου. Στην παράσταση αυτή λαμβάνει μέρος και μικρό μουσικό σύνολο της Λέσχης Μουσικής που συντονίζει η κ. Βάλια Σεβροπούλου. Την ίδια μέρα η Λέσχη Φωτογραφίας που συντονίζουν η κ. Υπαπαντή Καράγιωργα, η κ. Διαλεχτή Μανώλη και ο κ. Χρήστος Χατζηπαναγιώτου θα πραγματοποιήσει Έκθεση Φωτογραφίας στο χώρου σχολείο με έργα μαθητών και μαθητριών που συμμετείχαν στη λέσχη.

3) Τη Δευτέρα 20 Ιουνίου, ώρα 20.00-23.00, το δεκαπενταμελές συμβούλιο των μαθητικών κοινοτήτων του σχολείου διοργανώνει Αποχαιρετιστήριο πάρτυ για την Γ γυμνασίου στην αυλή του σχολείου. Το πάρτυ είναι ανοιχτό σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του 5ου Προτύπου Γυμνασίου Χαλκίδας και το αντίτιμο είναι 2 ευρώ. Τα χρήματα θα τα συλλέξουν αύριο οι ταμίες των τμημάτων και θα τα παραδώσουν στην πρόεδρο του δεκαπενταμελούς.

4)Την Τετάρτη 22 Ιουνίου, θα συνεδριάσει ο σύλλογος διδασκόντων και διδασκουσών για την έκδοση των αποτελεσμάτων του Ιουνίου και μετά το πέρας της συνεδρίασης θα αποσταλούν ηλεκτρονικά οι έλεγχοι προόδου των μαθητών και μαθητριών στους κηδεμόνες.

Σας ευχαριστούμε για την συμβολή σας στην επιτυχημένη λειτουργία του σχολείου κατά το σχολικό έτος 2021-2022

Η Διεύθυνση του σχολείου και ο σύλλογος διδασκόντων και διδασκουσών σας εύχονται καλό καλοκαίρι.

 

ΑΦΙΣΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 19 06 2022

AKOY φωνες εφήβων στο δωμάτιο 19 06 2022