Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, μαθητές και μαθήτριες,

Η έναρξη των μαθημάτων, σύμφωνα με την Υπουργική απόφαση, θα γίνει τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες θα προσέλθουν στις 08.00 στο χώρο του σχολείου και θα συγκεντρωθούν κατά τάξη στα 3 διαφορετικά προαύλια σύμφωνα με τις υποδείξεις των διδασκόντων και διδασκουσών, στα πλαίσια πάντοτε του σχεδίου ασφαλούς λειτουργίας λόγω covid-19 του σχολείου μας.

Στις 09.00 θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός παρουσία μόνο τριών τμημάτων στην κεντρική αυλή του σχολείου. Η Β και Γ Γυμνασίου θα σχολάσουν στο τέλος της 4ης ώρας στις 11.35, ενώ η Α Γυμνασίου για την οποία έχουμε ετοιμάσει πρόγραμμα υποδοχής θα σχολάσει στο τέλος της 5ης ώρας στις 12.30.

Η χρήση της μάσκας είναι προαιρετική εφόσον τηρούνται οι ενδεικνυόμενες αποστάσεις. Οι μαθητές κι οι μαθήτριες θα φέρουν μαζί τους αντισηπτικό υγρό και ένα μπουκάλι νερό. Όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες θα προσέλθουν με τα σακίδιά τους για να παραλάβουν τα βιβλία τους. Από την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022 τα μαθήματα θα αρχίσουν κανονικά, σύμφωνα με το πρόγραμμα το οποίο θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του σχολείου.

 

Αγαπητοί γονείς, κηδεμόνες, μαθητές και μαθήτριες,

παρακαλούμε να μας συνδράμετε να εφαρμόσουμε, με την ανάλογη επιμέλεια, το πλαίσιο ασφαλούς λειτουργίας του σχολείου μας προς όφελος όλων μας.

 

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και Διδασκουσών σας εύχεται καλή και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία και δύναμη!

ΑΓΙΑΣΜΟΣ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ 2022