Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

μετά από τη δήλωση συμμετοχής στους ομίλους και την επεξεργασία των προτιμήσεων όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες κατανεμήθηκαν σε έναν όμιλο με βάση τις προτιμήσεις τους. Κάθε μαθητής ή μαθήτρια του 5ου Προτύπου Γυμνασίου Χαλκίδας δύναται να εγγραφεί και να παρακολουθεί έως δύο (2) Ομίλους και μία (1)Λέσχη. Στους ομίλους μπορούν να εγγραφούν επίσης και μαθητές και μαθήτριες που το επιθυμούν από όλα τα γυμνάσια του Δήμου Χαλκιδέων.

Η παρακολούθηση των Ομίλων και των Λεσχών είναι υποχρεωτική και για κάθε απουσία θα ενημερώνονται οι κηδεμόνες. Στο τέλος του έτους, και όταν ολοκληρωθεί επιτυχώς η φοίτηση στους ομίλους, θα απονεμηθεί από τη Διεύθυνση του σχολείου σε κάθε μαθητή και μαθήτρια “Πιστοποιητικό επιτυχούς συμμετοχής στον Όμιλο” το οποίο θα φυλάσσεται στο φάκελό του και αποτελεί στοιχείο το οποίο προσμετράται στην σχολική του εξέλιξη και βεβαιώνει την κατάκτηση δεξιοτήτων, γνώσεων και ικανοτήτων που δεν παρέχονται στο επίσημο πρόγραμμα σπουδών.

Η έναρξη λειτουργίας των ομίλων θα γίνει την επόμενη εβδομάδα 3-7 Οκτωβρίου 2022. Οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί των ομίλων, όπου ο αριθμός των συμμετεχόντων υπερβαίνει τις δυνατότητες της ομάδας, θα επιλέξουν τους συμμετέχοντες με μια σχετική δοκιμασία.

Όσοι μαθητές και μαθήτριες έχουν εγγραφεί σε έναν όμιλο και επιθυμούν να παρακολουθήσουν και έναν δεύτερο όμιλο μπορούν να το δηλώσουν από 30 Σεπτεμβρίου 2022, ώρα 00.00 έως 7 Οκτωβρίου 2022, ώρα 23.59 στη σχετική ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.

Μπορείτε να αντλήσετε όλες τις πληροφορίες για τους ομίλους μεταβαίνοντας στο blog του σχολείου εδώ και πατώντας με το ποντίκι πάνω στους άξονες δράσεις, τους ομίλους και τις λέσχες που σας ενδιαφέρουν.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

 

4 ΑΞΟΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ 16 ΟΜΙΛΟΙ 5 ΛΕΣΧΕΣ ΧΩΡΙΣ ΓΕΜΙΣΜΑ BLOG 2