Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σας γνωρίζουμε ότι, σύμφωνα με τη με αρ. πρ. 39704/ΓΔ4/04-04-2023 Υ.Α. (Β΄2194), η ημερομηνία λήξης μαθημάτων για τα Γυμνάσια ορίζεται η Τρίτη 30 Μαΐου 2023, ημερομηνία κατά την οποία δεν διεξάγεται διδασκαλία και ο  Σύλλογος Διδασκόντων και Διδασκουσών αποφασίζει για τον χαρακτηρισμό της φοίτησης.

Οι γραπτές προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις διεξάγονται σε εξεταστική περίοδο που διαρκεί από την 1η έως τη 15η Ιουνίου. Η προσέλευση στο σχολείο των μαθητών και μαθητριών για τις γραπτές εξετάσεις ορίζεται στις 08.10 π.μ. Όπου εχει προγραμματιστεί και δεύτερο μάθημα, η έναρξη της εξέτασης ορίζεται στις 11.00 π.μ.

Κάτωθι θα βρειτε το πρόγραμμα των προαγωγικών και απολυτηρίων εξετάσεων και συνημμένη την ύλη των γραπτώς εξεταζομένων μαθημάτων ανά τάξη.

Οι έλεγχοι προόδου του δευτέρου τετραμήνου, θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στους κηδεμόνες των μαθητών και των μαθητριών έως την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023.

Συνιστούμε σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες προσεκτική μελέτη στα μαθήματα, προσεκτικές βουτιές στη θάλασσα και τους ευχόμαστε καλή πρόοδο με καλά αποτελέσματα!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΙΟΥΝΙΟΥ 2023 ΠΡΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 2