Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες σας ευχαριστούμε που επιλέξετε το σχολείο μας για να φοιτήσουν τα τέκνα σας. Στους συνημμένους κάτωθι πίνακες  Α)Πίνακας Επιτυχόντων και Επιτυχουσών, Β) Πίνακας Επιλαχόντων και Επιλαχουσών  μπορείτε να αναζητήσετε το τέκνο σας με βάση τον 6ψήφιο αριθμό υποψηφίου το οποίον γνωρίζετε.

1) Σας ενημερώνουμε ότι, όσοι εκ του πίνακα Α. Επιτυχόντων και Επιτυχουσών επιθυμείτε, μπορείτε να ανακαλέσετε για σοβαρούς λόγους, την αποδοχή της εγγραφής στο σχολείο μας, την οποία είχατε δηλώσει υπεύθυνα στην αίτηση που καταθέσατε για εισαγωγή στο 5o Πρότυπο Γυμνάσιο Χαλκίδας. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει και οι δυο (2) γονείς ή κηδεμόνες να αποστείλετε το αργότερο εντός (5) εργάσιμων ημερών (από Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024 έως και Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024) Υπεύθυνη Δήλωση μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr) εδώ  στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του σχολείου ή να την καταθέσετε αυτοπροσώπως. Στην Υπεύθυνη Δήλωση θα δηλώσετε ότι ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥ/ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ/ΗΣ ΜΑΘΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ, σύμφωνα με τον Πίνακα Επιτυχόντων

2) Από την Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024 και σε περίπτωση που υπάρξουν κηδεμόνες επιτυχόντων-επιτυχουσών που δήλωσαν υπεύθυνα μέχρι την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024 ότι δεν επιθυμούν να φοιτήσει το τέκνο τους στο σχολείο μας ενημερώνονται, μόλις προκύψει κενή θέση, άμεσα οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητων και μαθητριών του πίνακα Β.Επιλαχόντων και Επιλαχουσών  με βάση τη σειρά κατάταξης βαθμολογίας όπως εμφαίνεται τον συνημμένο πίνακα κάτωθι και τους ζητείται εντός δύο (2) ημερών από τη στιγμή της ειδοποίησης να υποβάλλουν τις υπεύθυνες δηλώσεις αποδοχής της εγγραφής του/της μαθητή/τριας και από τους δυό (2) γονείς στο 5ο Πρότυπο Γυμνάσιο Χαλκίδας διαφορετικά αυτή θεωρείται αρνητική και ο Διευθυντής θα προχωρά στον επόμενο/η επιλαχόντα/ουσα.

Συνημμένα θα βρείτε σε επεξεργάσιμο αρχείο *.doc τα ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ που θα περιέχουν οι σχετικές Υπεύθυνες Δηλώσεις.

Αγαπητοί επιλαχόντες και αγαπητές επιλαχούσες, να γνωρίζετε ότι το 5ο Πρότυπο Γυμνάσιο Χαλκίδας θα έχει πάντα ανοιχτές τις πόρτες του για σας. Μπορείτε να εγγραφείτε, εάν ανταποκρίνεται στα ενδιαφέροντά σας, σε κάποιον από τους ομίλους του σχολείου μας. Εδώ μπορείτε να δείτε του ομίλους που λειτούργησαν το σχολικό έτος 2023-2024. Και πατώντας εδώ μπορείτε να ξεναγηθείτε στο 5ο Πρότυπο Γυμνάσιο Χαλκίδας - 5th Model Gymnasium of Chalkida. Και μην ξεχάσετε να δηλώσετε συμμετοχή στην ονομαστή Χορωδία του 5ου Προτύπου Γυμνασίου Χαλκίδας κάθε Πέμπτη 14:15-15:45 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.

Σας ευχαριστούμε και ευχόμαστε σε όλους και όλες καλό καλοκαίρι με πολλές βουτιές!

ΑΞΟΝΕΣ ΟΜΙΛΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ