Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών και μαθητριών της Α τάξης του Γυμνασίου μας,

από την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου έως την Τετάρτη 8η Σεπτεμβρίου 2021, μπορείτε να προχωρήσετε στην ΕΓΓΡΑΦΗ ή στην ΑΡΝΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ του τέκνου σας στο 5ο Πρότυπο Γυμνάσιο Χαλκίδας με τους εξής τρεις τρόπους:

1) με την ταυτότητά σας, δια ζώσης, στις εγκαταστάσεις του 5ου Προτύπου Γυμνασίου Χαλκίδας, Μάριου Δοξάκη & Μονής Ερίων 34132 Χαλκίδα, καθημερινές 10-12 π.μ. τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής προστασίας, ή

2) αποστέλλοντας ηλεκτρονικά στο σχολείο μας (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) Υπεύθυνη Δήλωση ΕΓΓΡΑΦΗΣ ή ΑΡΝΗΣΗΣ ΘΕΣΗΣ αντίστοιχα,σύμφωνα με τα σχετικά αρχεία που επισυνάπτονται, μέσω του Κέντρου Ψηφιακής Εξυπηρέτησης gov.gr, ή

3) να τοποθετήσετε στο γραμματοκιβώτιο του σχολείου, με το έγκυρο της υπογραφής από ΚΕΠ, τα αρχεία ΔΗΛΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ή ΔΗΛΩΣΗ ΑΡΝΗΣΗΣ ΘΕΣΗΣ αντίστοιχα τα οποία επισυνάπτονται.

Για την ολοκλήρωση της εγγραφής θα πρέπει μέχρι την έναρξη μαθημάτων Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 να προσκομίσετε συμπληρωμένο και το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή το οποίο επισυνάπτεται.

 

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και Διδασκουσών του 5ου Προτύπου Γυμνασίου Χαλκίδας σας εύχεται Καλή σχολική χρονιά!

 

COVID 19 K12Rollout Graphic3