Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, μαθητές και μαθήτριες,

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες θα προσέλθουν στις 08.10 στο χώρο του σχολείου και θα συγκεντρωθούν κατά τάξη στο κεντρικό προαύλια σύμφωνα με τις υποδείξεις των διδασκόντων και διδασκουσών. Την πρώτη ώρα θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός και μετά θα ακολουθήσει το πρόγραμμα όπως εμφαίνεται κάτωθι. Η Β και Γ Γυμνασίου θα σχολάσουν στο τέλος της 4ης ώρας στις 11.35, ενώ η Α Γυμνασίου για την οποία έχουμε ετοιμάσει πρόγραμμα υποδοχής θα σχολάσει στο τέλος της 5ης ώρας στις 12.30.

Όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες θα προσέλθουν με τα σακίδιά τους για να παραλάβουν τα βιβλία τους τα οποία κατά τη διάρκεια του έτους θα πρέπει να φροντίζουν να είναι πάντα σε καλή κατάσταση χωρίς να σημειώνουν διότι θα επαναχρησιμοποιηθούν. Όπως γνωρίζετε την σχολική χρονιά που πέρασε, υλοποιήσαμε την δράση επαναχρησιμοποίησης σχολικών βιβλίων (Let's Book cycle) η οποία σημείωσε επιτυχία αφού 194 από τους 278 μαθητές του σχολείου μας (ποσοστό 70%) επέστρεψαν τα σχολικά τους βιβλία (εξοικονομήσαμε πάνω 2500 βιβλία).Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση εδώ

Από την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 τα μαθήματα θα αρχίσουν κανονικά, σύμφωνα με το πρόγραμμα το οποίο θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του σχολείου.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και Διδασκουσών σας εύχεται καλή και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία και δύναμη!

ΑΓΙΑΣΜΟΣ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ 2023 ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ για αναρτηση